Meistä

PANIMO

PANIMO

Panimo perustettiin paikallisia perinteitä kunnioittaen syksyllä 2018, mutta modernilla twistillä. Nimi juurtuu vuoteen 1927, jolloin ensimmäinen Loimaan Panimo on perustettu ja aloittanut toimintansa.

Edeltäjämme toimi myöhemmin nimellä Loimaan Oluttehdas ja sen toiminta loppui vuonna 1969, jolloin se myytiin Auran Panimolle. 

Nyt lähes 50 vuotta myöhemmin tuomme oluen valmistamisen takaisin Loimaalle, mutta nykyajan pienpanimokulttuuria seuraten.

Panimollamme on Saksalaisen Braumeisterin panimolaitteet sekä Italialaisen Rizzolian pullotuskone ja toimimme juuri remontoiduissa tiloissa Hulmin teollisuusalueella.

MYYMÄLÄ

Jo myymälään astuessasi pääset näkemään oluiden valmistusprosessin, sillä myymälän erottaa panimosta industrial henkinen lasiseinä. Halusimme tuoda valmistusprosessin mahdollisimman lähelle myymälään saapuvia asiakkaita ja vierailijoita. Näin asiakkaamme pääsevät seuraamaan panimon toimintaa mukavasti ostosten ja vierailujen yhteydessä.

Myymälässä on myynnissä panimon omia oluita ja tulevaisuudessa myös muita lähituottajien valmistamia tuotteita. Löydät valikoimistamme myös muiden pienpanimoiden vaihtuvia tuotteita, näistä tiedotamme Facebook -sivuillamme.